İSTANBUL SULTANBEYLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 Yılı Eylül Ayında Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerimizin Dikkatine!

2022 yılı Eylül ayında ataması gerçekleşen sözleşmeli öğretmenlerimiz için "Güvenlik Soruşturması" ve "Arşiv Araştırması" başlatılmıştır.  Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması tamamlanan öğretmenlerimize tarafımızca ulaşılacak evrak teslimi ve sözleşme imzalanması için müdürlüğümüze davet edilecektir. Şu aşamada sözleşmeli öğretmenlerimizin herhangi bir işlem yapmasına veya müdürlüğümüz ile iletişime geçmelerine gerek yoktur.

Evrak tesliminde istenecek belgeler:

1-SON ALTI AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ VESİKALIK FOTOĞRAF (6 ADET).

2-ELEKTRONİK BAŞVURU FORMU.

3-MAL BİLDİRİMİ (MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN TEMİN EDİLECEK).

4-BAŞVURU ESNASINDA PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİ YERİNE RESMİ YAZI İBRAZ EDENLERDEN PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİNİN ASLI VE FOTOKOPİSİ.

5-SAĞLIK DURUMU YÖNÜNDEN ÖĞRETMENLİK GÖREVİNİ YAPMASINA ENGEL BİR DURUMU OLMADIĞINA DAİR TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTANEDEN ALINACAK SAĞLIK KURULU RAPORU.

6-GÜNCEL TARİHLİ ADLİ SİCİL KAYDINI GÖSTERİR BELGE.

7-ADAY TARAFINDAN BAŞVURU ESNASINDA SİSTEME GİRİLEN/BEYAN EDİLEN ATAMAYA ESAS (MEZUNİYET BELGESİ VEYA DİPLOMA, VARSA FORMASYON BELGESİ, VARSA DENKLİK BELGESİ, FELSEFE BÖLÜMÜ MEZUNLARINDAN 16 KREDİ SOSYOLOJİ, 16 KREDİ PSİKOLOJİ; SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ MEZUNLARINDAN 8 KREDİ MANTIK, 16 KREDİ FELSEFE, 16 KREDİ PSİKOLOJİ ALDIĞINDA DAİR BELGE) BELGELERİN ASLI VE FOTOKOPİLERİ.

8-KİMLİK FOTOKOPİSİ

9-DİPLOMA (ASLI VE FOTOKOPİSİ)

10-ERKEK ÖĞRETMEN ADAYLARI İÇİN ASKERLİK DURUMLARINI GÖSTEREN BELGE

11-SARI ÖZLÜK KLASÖRÜ.

12- E- DEVLETTEN ALINAN MEZUN BELGESİ (ÜNİVERSİTELERİNCE HENÜZ DİPLOMASI DÜZENLENMEMİŞ OLANLAR İÇİN)

 

Abdurrahmangazi Mh. Emir Cd. Karizma Sk. Hükümet Konağı Kat 4 34920 Sultanbeyli İSTANBUL - 0216 (398 88 01) (398 88 02) (398 88 21) (755 88 02)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.